Ivar Huitfeldts Gade 2, 2. th., 9000 Aalborg

I Ivar Huitfeldts Gade i vestbyen tæt ved fjorden ligger denne hyggelige 3 vær. lejlighed. Ejendommen er lige blevet facade renoveret, er blevet ekstra isoleret og har fået nye flotte vinduer, samt installeret fibernet!

Lejligheden har stor entré/fordelingsgang, der leder hen til de tre lyse værelser. Køkken fremstår lyst og hvidt med installeret opvaskemaskine. Fint badeværelse med separat brus.

I kælderen er der et tilhørende kælderrum hvor man finder fælles vaskefaciliteter samt cykelparkering. Ikke mange meter fra lejligheden ligger fjordparken og lystbådehavnen - perfekt til en skøn gåtur.

Mindre husdyr tilladt efter aftale.

Rygning i lejemålet ikke tilladt.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejrer. 1260SE


Ivar Huitfeldts Gade 2, 4. tv., 9000 Aalborg

Træd ind i denne skønne lejlighed, beliggende i det attraktive område omkring Ivar Huitfeldts Gade, nær den charmerende lystbådehavn og med bekvem nærhed til alt hvad hjertet begærer!

Denne hyggelige lejlighed byder dig velkommen med sin nyindstallerede energirigtige vinduer, der sikrer optimal komfort og lavere energiforbrug hele året rundt.

Når du træder ind, mødes du af en indbydende entré/fordelingsgang, der leder dig videre ind i de forskellige rum. Til venstre åbner den lyse og rummelige stue sig op, hvor store vinduespartier giver et skønt lysindfald og en behagelig atmosfære. Her er plads til både afslapning og hyggelige stunder med venner og familie.

Soveværelset byder på ro og komfort med plads til et skrivebord, så du nemt kan kombinere arbejde og afslapning. Det pæne køkken er netop blevet opdateret med en ny bordplade og har alt, hvad du behøver for at tilberede lækre måltider.

Badeværelset er funktionelt indrettet med en rummelig bruseplads, der giver dig mulighed for at starte dagen frisk og veloplagt.

I kælderen finder du et praktisk depotrum, hvor du kan opbevare ekstra ejendele, samt et pænt fælles brugerbetalt vaskeri, der gør det let at holde dit tøj rent og velplejet. Cykelparkering er tilgængelig, så du nemt kan opbevare din cykel sikkert og bekvemt.

Mindre husdyr er tilladt efter aftale.

Denne dejlige lejlighed overtages nymalet, så du kan flytte ind i et friskt og indbydende hjem, der venter på at danne rammen om dine kommende oplevelser og minder.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejrer. 1260SE


Ivar Huitfeldts Gade 2, 4. th., 9000 Aalborg

I Ivar Huitfeldts Gade i vestbyen tæt ved fjorden ligger denne hyggelige 3 vær. lejlighed. Ejendommen er lige blevet facade renoveret, er blevet ekstra isoleret og har fået nye flotte vinduer !

Lejligheden har stor entré/fordelingsgang, 2 stuer ensuite( her kan ruderne i de franske døre blændes, så det bliver mere privat), stort soveværelse, køkken med hvidevarer inkl. opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Nyt badeværelse med håndklædetørrer og væghængt toilet. Lejligheden har lige fået helt nye flotte gulve.

I kælderen er der et tilhørende kælderrum samt cykelparkering. Ikke mange meter fra lejligheden ligger fjordparken og lystbådehavnen - perfekt til en skøn gåtur.

Mindre husdyr tilladt efter aftale.

Rygning i lejemålet ikke tilladt.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejrer. 1260SE


Ryesgade 46, 1. tv, 9000 Aalborg

Her bor du tæt på alt lige fra gåture ved fjorden, indkøb, caféliv, transport bl.a. med plusbus, svømmehal, Aalborg streetfood osv.

Lejligheden indeholder:

Stor, lys stue samt stort soveværelse med indbygget skab og udgang til mindre altan.

Nyere køkken med alt i hårde hvidevarer, bl.a. opvaskemaskine.

Mindre, men pænt badeværelse med mindre bruseniche.

Lakeret trægulv i stue og soveværelse.

Adgang til brugerbetalt vaskeri i kælder og et kælderrum under ejendommen. Cykelskur i gården.

Rygning i lejligheden ikke tilladt.

OBS!! - Mindre husdyr tilladt efter aftale.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejrer. 1260SE