Nibevej 122A, 9200 Aalborg SV

Velkommen til denne flotte og lyse 3-værelses lejlighed tæt ved Aalborg Storcenter.

Når du træder ind i lejligheden, bydes du velkommen i en lys og indbydende entre, hvor der er rigelig plads til dit overtøj og sko. Fra entreen går du videre til en rummelig fordelingsgang, som giver en god følelse af rummelighed og sammenhæng i boligen.

Fra fordelingsgangen træder du ind i det store køkkenalrum, som er boligens naturlige samlingspunkt. Her er der god plads til både madlavning og hyggelige stunder med familie og venner. Køkkenet er moderne og funktionelt indrettet med alle nødvendige hårde hvidevarer.

Lejligheden rummer desuden to gode soveværelser, begge med flotte nyslebede trægulve og masser af lysindfald. Disse værelser kan nemt indrettes som både soveværelse, børneværelse, kontor eller gæsteværelse efter behov.

Lejligheden har et stort og rummeligt badeværelse.

Lejligheden fremstår gennemgående lys og indbydende, med nyslebede trægulve i alle rum, der giver en varm og hjemlig følelse.

Denne lejlighed er perfekt til både par, den lille familie eller singlen, der ønsker masser af plads og en skøn beliggenhed tæt på alle Aalborgs faciliteter og shoppingmuligheder.

Husdyr tilladt efter aftale.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr.: 1260RL