Gertrud Rasks Vej 88, 9210 Aalborg SØ

Den perfekte bolig til familien. I bydes velkommen til dette velholdte rækkehus tæt på centrum af Aalborg. Her får I flere gode kvadratmeter med en overskuelig planløsning og et hyggeligt udeareal, som henvender sig til både børnefamilien og parret.

Tæt på alle fornødenheder i Gug. Med en adresse på Gertrud Rasks Vej i den sydlige del af Aalborg kommer I ikke til at mange noget i hverdagen. Her kommer I til at bosætte jer i gåafstand til både indkøbsmuligheder, institutioner og skole, hvor de større børn har mulighed for selv at tage turen til og fra skole og gymnasium langs de sikre veje. Der er ligeledes ikke langt til hverken centrum af Aalborg eller motorvejen, hvorfra vejen til og fra arbejde bliver nem og bekvem; og byen byder på alt inden for kultur, shopping og fritidsaktiviteter, samtidig med at Østerådalen og Golfparken sørger for et grønt input til tilværelsen.

Rækkehuset er opført i 1965 med en gulmuret facade, som prydes af hvidrammede vinduer og indgangspartier; hertil kommer et nyere tag i proces med de andre ejendomme og udgiften er betalt helt ud. Fra boligens forside har I adgang til et flisebelagt område, hvoraf dele af den er overdækket; bagsiden byder ligeledes på et hyggeligt vest vendt stor træ terrasse.

Veltænkt planløsning. De indre rammer byder på en klassisk planløsning i to plan; og fra hoveddøren træder I ind i et entré- og gangareal, hvor der er plads til at stille skoene og hænge jakkerne, før I bevæger jer videre ind i stueplanet, som tæller, et køkken med plads til lille spise arengement, alt i hvidevare ( keramisk komfur, emhætte, køle/fryse skab, opvaskemaskine og vaskemaskine) og en stor stue med god plads til spise bord. Særligt stuen er lys og luftig takket være det vestvendte vindue og udgangsparti ud til have området, hvorfra aftensolen kan strømme ind; og fra gangarealet kan I tage trappen op til førstesalen, som består af en værelsesafdeling med stort soveværelse og 2 mindre børne værelser samt et badeværelse.

Der er gode fællesarealer med legeplads der er egen skur /cykelskur og parkeringsplads.
Huset er nymalet og der er trægulve.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr.: 1260HB