Lindholmsvej 50, bolig 22, 9400 Nørresundby

Her er der tale om en meget seniorvenlig lejlighed i det centrale Nørresundby tæt på diverse handlemuligheder. Det er dog en lejlighed for alle.
Lejligheden er bestående af et stort delvist køkken-alrum, hvor køkkenet er skærmet lidt af med en væg, der har en stor åbning i siden. Køkkenet er nyere og med opvaskemaskine. Stuen er rimelig stor og der er plads til både et stort sofaområde og spisebord m.m. Af vinduet kommer der masser af lys og der er en god udsigt.

Derudover er der lejlighedens soveværelse, som har allerede har et klædeskab.Her er der plads til et skrivebord også udover en god stor seng. Lejligheden er udstyret med skydedøre, der gør det handicapvenligt samt seniorvenligt. Der er heller ingen dørtrin. Dette er der også ud til lejlighedens badeværelse. Her er der en vaskemaskine og en brusekabine med brusedøre, der kan sammenklappes, så det ikke fylder så meget. her er der også god gulvplads.

I kælderen er der et fællesvaskeri som også kan afbenyttes helt gratis.
Der er gratis parkering ude foran bygningen, men hvor først-til-mølle princippet gælder, da der ikke er en p-plads til alle lejligheder.
Elevator er selvfølgelig tilgængelig i bygningen.

Af internet er der Stofa i bygningen, som man kan melde sig til.

OBS! Husdyr tilladt op til max 10 kg.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr.: 1214OBG


Fredericiagade 5P, 9000 Aalborg

Lejligheden er bestående af en entré med overtøjsopbevaring som fører til en fordelingsgang hvor vi til den ene side har et nyere køkken med en opvaskemaskine og til den anden side har et soveværelse med indbyggede skabe. Mellem soveværelse og stue har vi et badeværelse med separat brus, som også er af nyere materialer. Til sidst har vi lejlighedens stue, som er pænt rummelig. 

Alle lejligheder i bygningen er handicapvenlige, da de er forsynede med skydedøre, god plads og en elevator. I bygningens kælder er der et depotrum til hver lejlighed samt en vaskekælder. 

Udover disse faciliteter er der en dejlig gårdhave med bænke og en legeplads. 

Der er parkeringspladser til ejendommen, som man kan få gratis licens til, men de kan dog kun tilgås efter først-til-mølle princippet, da der ikke er pladser nok til alle beboere. 

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have. 

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr.: 1214OBG


Fredericiagade 7K, 9000 Aalborg

Denne super dejlige lejlighed er meget rummelig og lys. Når man træder ind i lejligheden kommer man ind i entreen, hvor man kan sætte sit overtøj og sko, inden man kommer ind i lejligheden. Fra entreen har vi også den ene indgang til badeværelset. Ejendommen er handicap/ældrevenlig, og har derfor to indgange. Man kan selvfølgelig altid vælge, at lukke det ene af, og eventuelt stille en kommode m.m. foran. Når man træder ligeud fra entreen kommer vi ind i den store stue, hvor man kan se, at der er masser af gulvplads og nogle gode vinduer. Der er flere måder at indrette rummet på, og man kan også sagtens have et spisebord derinde foruden sofa og tv. Fra stuen har man indgang til køkkenet, som er i nyere flotte materialer. Der er indsat en opvaskemaskine, og ovnen er placeret højt oppe, så man ikke skal bukke sig ned. Så er der også plads til et spisebord ovre i hjørnet, som kan ses på billederne.
Til slut har vi soveværelset. Det er ligeledes meget rummeligt og har i forvejen et klædeskab. Herfra er der også indgang til badeværelset.

Der er et tilhørende fælles vaskeri i modsatte bygning, og der er elevator i ejendommen.
Der kan udstedes gratis p-licens til ejendommens parkeringspladser, som dog er efter først-til-mølle princip.

OBS! Husdyr på max 10 kg er tilladt.

Aconto: 600 i varme og 400 i vand.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms 30 14 88 06

Lejenr.: 1214OBG