Vesterbro 88, 4. th, 9000 Aalborg

Herskabelig 3-værelses lejlighed i Aalborg midtby

Denne flotte lejlighed er virkelig et eksempel på hyggelige herskabelige lejligheder i Aalborg. Lejligheden er nyrenoveret med nyslebne og lakerede gulve, nyt køkken og badeværelse.
Når du træder ind i lejligheden kommer du ind i en lang fordelingsgang, der fører ind til alle værelserne. Først har vi til højre et stort værelse med et fantastisk flot vinduesparti. Der lyser værelset op, og udsigten er til Vesterbro, hvor der er en masse at se på.
Ud på fordelingsgangen igen kan du fortsætte hele vejen ned, hvor er der værelser på højre side. Næste rum er det største vil egne sig godt som lejlighedens stue. Der er ingen klædeskabe i lejligheden, så man kan helst selv bestemme hvilket rum, der skal fungerer som hvad. I stuen kan man i den ene ende sagtens have spisebord og stue i den anden. Ellers kan det første rum sagtens bruges til stue. I dette rum er der også godt med lys fra vinduerne.
Det sidste værelse vil derimod egne sig bedst som soveværelse, da det er det mindre.
I gangen har vi en vindueskarm, der lige pynter lidt ned ad den ellers tomme gang. Til venstre har vi badeværelset. Her er et badekar, som er yderst sjældent i dag. Der er selvfølgelig gjort, så det også kan benyttes til almindelig brusekabine.
Til slut har vi køkkenet, som er med sort gulv og flotte nye materialer. Der er installeret en opvaskemaskine, og der er lidt ekstra plads til et mindre bord eller hvad man nu mangler derude. Fra køkkenet er der udgang til altanen, som er solrig om eftermiddagen.

Der er fælles vaskeri i ejendommen. I denne lejlighed er vaskeriet lige udenfor døren, da det ligger på samme etage.
Cykelparkering er i gården.
Katte kan tillades.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms 30 14 88 06

Pris: 7500 kr./md

Månedlig acconto: 800,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 104 m²

Månedlig husleje: 7500 ,-

A-conto: 800,-

Depositum: 22500 ,-

Forudbetalt leje: 7500,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center