Vesterbro 33, st., 9000 Aalborg

Herskabelig 4-værelses lejlighed med terrasse

Unik Vesterbrolejlighed tilbydes nu til den kræsne lejer. Lejligheden er en høj stuelejlighed. Den er løbende moderniseret, og fremstår lys og venlig.

Indretning: Lejligheden har to fine stuer, hvor der er altan mod gården. Stuerne er høje med flot stuk. Der er lydisolerede vinduer mod Vesterbro. Badeværelset er i gammel stil med nye materialer. Badeværelset har flot løvebadekar. Ud over badekaret er der også bruseniche i badeværelset. Køkkenet er moderne, men holdt i gammel stil. Der er spots i loftet. I køkkenet er der adgang til vaskesøjle.
Af hårde hvidevarer er der nyere komfur med gas, stort dobbelt amerikansk køle-/fryseskab, opvaskemaskine, ovn og emhætte. Stuen overfor køkkenet er i to niveauer med trappe imellem. Der er stuk og rosetter. Soveværelset er der adgang til via få trin. Der er god skabsplads.

Aalborg bliver ikke kaldt Nordens Paris for ingenting - og intet sted mærker man mere til kultur og underholdning end i Aalborg Midtby. Aalborg Teater byder på teaterforestillinger for enhver smag, du kan se den nyeste blockbuster i Kennedy Arkaden, eller se en kunstfilm i Biffen Nordkraft. 

De mange indtryk i midtbyen skaber karakter og det kan ses på facaderne. Ved at bo i Aalborg Midtby er du garanteret aldrig at gå glip af begivenheder eller et par øl med vennerne i Jomfru Ane Gade. 

Der er også rig mulighed for transport uanset hvor du skal hen: øst, vest, syd.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Leje nr : 1214OFÆ

Pris: 9995 kr./md

Månedlig acconto: 800,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 4

Størrelse: 134 m²

Månedlig husleje: 9995 ,-

A-conto: 800,-

Depositum: 29985 ,-

Forudbetalt leje: 9995,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Ja

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center