Vendsysselsgade 7, 2. tv, 9000 Aalborg

God 2-værelses lejlighed i øgadekvarteret

Her får du en rummelig og hyggelig lejlighed med bjælker i loftet til en fornuftig pris. Når man træder ind i lejligheden, går man ind i en fordelingsgang der fører ind til alle af lejlighedens rum. I køkkenet er der et ældre køkken, som er godt vedligeholdt og som er super fint med en lys træbordplade og masser af skabsplads.
Badeværelset er ligeledes af ældre dato, men er også pænt vedligeholdt og har separat brus.
De to værelser er oplyst af lyset fra vinduerne og der er ikke indsat skab i soveværelset, så man selv kan bestemme hvilket man vil have. Værelserne er store og der er rig mulighed for plads til både klædeskab, kontorplads og en stor dobbeltseng.
I stuen er der også god plads til både tv område og spisebordsplads. En meget hyggelig og charmerende lejlighed, der er til dem, som kan lide det lidt ældre og personlige.

Lejemålet har et års uopsigelighed.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg.
Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms 30 14 88 06

Pris: 5900 kr./md

Månedlig acconto: 400, 150,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 70 m²

Månedlig husleje: 5900 ,-

A-conto: 400, 150,-

Depositum: 17700 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center