Valdemarsgade 26, 1. th, 9000 Aalborg

Hyggelig 2-værelses lejlighed i Aalborg

Lejligheden er bestående af en fordelingsgang med en åbning til køkkenet. Køkkenet er fint hvidt, og har en ret fin størrelse. Det første rum vi støder på, er stuen. Der er lagt et flot gulv, som gør rummet lyst. Rummet kan nemt deles op i sofa-område og spisestue.
Ligeud fra gangen har vi badeværelset. Det er ret stort af lejlighedens størrelse. Der er derfor brusebad separeret fra resten, og man kan have opbevaring under håndvasken.

Til slut har vi soveværelset, hvor der er nyere gulv, og der er flere indretningsmuligheder her. Til ejendommen er der fælles vaskeri, gårdhave og cykelparkering.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Lejenr. 1214OFO

Pris: 4500 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 1. oktober 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. oktober 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 49 m²

Månedlig husleje: 4500 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 13500 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center