Urbansgade 24, 3. sal, 9000 Aalborg

Dejlig og hyggelig 4-værelses lejlighed i Aalborg midtby

Lejligheden er bestående af en entré med hylder til sko og knager til overtøj. Herfra går du direkte ind i en af stuerne. På billederne brugt til spisestue. Til venstre herfor har vi det første soveværelse. Her er der altan til, hvor man lige kan sidde 2-3 stykker ude. Altanen er vendt væk fra Urbansgade og ind mod baggården. Der er lagt nyere laminatgulv derinde.
I forbindelse med spisestuen har vi indgang til badeværelset. Der er til den ene side bruseniche og til den anden side toilet og så håndvask i midten.
Fortsætter man ind i lejligheden har vi den næste stue. Her vælger de fleste at have tv-stue. Der er en lille mellemgang mellem køkken og sidste soveværelse, hvor der er et lille skab. Til venstre har vi så soveværelset, som ikke er så stort, men her er skabe inde og ellers kan man bruge det, der er i mellemgangen. Til slut har vi køkkenet, som er super hyggeligt og udnyttet godt til trods for de skrå vægge.

Aalborg bliver ikke kaldt Nordens Paris for ingenting - og intet sted mærker man mere til kultur og underholdning end i Aalborg Midtby. Aalborg Teater byder på teaterforestillinger for enhver smag, du kan se den nyeste blockbuster i Kennedy Arkaden, eller se en kunstfilm i Biffen Nordkraft. 

De mange indtryk i midtbyen skaber karakter og det kan ses på facaderne. Ved at bo i Aalborg Midtby er du garanteret aldrig at gå glip af begivenheder eller et par øl med vennerne i Jomfru Ane Gade. 

Der er også rig mulighed for transport uanset hvor du skal hen: øst, vest, syd.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1260HB

Pris: 6000 kr./md

Månedlig acconto: 800,-
Indflytning fra: 1. september 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. september 2023

Antal værelser: 4

Størrelse: 80 m²

Månedlig husleje: 6000 ,-

A-conto: 800,-

Depositum: 18000 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Ja

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center