Tornhøjgård 59, 3. tv, 9220 Aalborg Øst

Lækker 3-værelses lejlighed i nybyggeri

Mellem Humlebakken og Astrupstien ligger 24 fantastiske lejligheder i Aalborgs nye bydel Tornhøj. Området er i stor udvikling, og byder på et pulserende byliv med indkøb, caféer, skole og daginstitution.

Moderne lejligheder, med plads til det gode liv

Tornhøj Terrasser er en del af et elegant og mangfoldigt bykvarter med moderne og gennemført arkitektur. Her udlejes de fantastiske 3-værelses lejligheder, der fordeler sig mellem 82-87 m2. Alle lejlighederne har et fantastisk lysindfald og gennemtænkte detaljer.

I lejlighedens hjerte – køkkenalrummet – er der plads til det gode liv med afslapning, hygge og madlavning i det hvide HTH køkken. Badeværelset har gulvvarme, bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Alle lejlighederne har en stor altan, og der er elevator i begge bygninger.

Tæt på natur og by

Omgivet af natur ligger Tornhøj i et lille helle. Tornhøj er samlet med skønne stisystemer, der giver nem adgang til indkøb, skole, børnehave og den grønne Bundgårdspark. Herudover er den nye bypark netop blevet indviet, og her er der plads til at nyde naturens mangfoldighed.

Aalborg Centrums mange muligheder nås også nemt og offentlig transport kører lige udenfor døren. Motorvejsnettet nås på 3 minutter og 15 minutter får dig til Aalborg Lufthavn, og derfra resten af verden.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

lejer. 1260TT

Pris: 8432 kr./md

Månedlig acconto: 325,-
Indflytning fra: 1. september 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. september 2023

Antal værelser: 3

Størrelse: 87 m²

Månedlig husleje: 8432 ,-

A-conto: 325,-

Depositum: 25296 ,-

Forudbetalt leje: 8432,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center