Toppen 36, 9260 Gistrup

Lækkert nyrenoveret rækkehus i Gistrup

Nyrenoveret 1 plans rækkehus indeholdende køkkenalrum, badeværelse, stue, 1 soveværelse og 1 værelse samt fordelingsgang. Der er nye gulve overalt i huset og indlagt gulvvarme i køkkenalrum, badeværelse og fordelingsgang.

I det daglige træder du ind i husets rummelige køkken alrum, hvorfra der er adgang til baghaven med hyggelig terrasse. Køkken og badeværelse har ny-indlagt gulvvarme. Der er lækkert total nyrenoveret badeværelse, 1 værelse samt et soveværelse. Dejlig lys stue med stort vinduesparti og direkte adgang til forhaven og terrasse med plads til grill og hygge. Fin nyanlagt have på begge sider af huset, så du altid kan finde en plet med sol. Endvidere tilhørende carport med rummeligt redskabsrum.

Skøn stor solrig have og terrasse på begge sider af huset. Egen carport med redskabsrum. Haven er stor og består af nyanlagt græsplæne og er stort set vedligeholdelsesfri. Stor ny skøn legeplads på fællesområdet.

Enderækkehuset er beliggende i skønt og grønt område i Gistrup kun få minutter fra det nye Supersygehus og supermarkeder, bager og slagteren i Gistrup. Nyetableret (sommeren 2023) fælles legeplads med lejetårn, lejehus, sandkasse, gynger etc. Stisystem til bus, indkøb, daginstitutioner, skole og fritidsaktiviteter, og samtidig er der let adgang til alle Gistrups gode tilbud som Lundby Bakker og golfbane. Gistrup har egen populær skole, flere daginstitutioner og et rigt forenings- og handelsliv. Du får nem adgang til den nye Egnsplanvej og dermed motorvejsnettet, det nye Supersygehus, Aalborg Universitet og Aalborg C nås på et kvarters kørsel.

OBS! Mindre hund eller kat er tilladt.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr.: 1260MM

Pris: 7900 kr./md

Månedlig acconto: 550,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: rækkehus

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 77 m²

Månedlig husleje: 7900 ,-

A-conto: 550,-

Depositum: 23700 ,-

Forudbetalt leje: 7900,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Ja

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center