Teglværks Allé 9, st. tv, 9000 Aalborg

Fantastisk 2-værelses lejlighed ved Østre Anlæg

Denne skønne lejlighed er beliggende lige ved Østre Anlæg, og man kan fra stuen se ned til vandet derhenne. Man har derfor mulighed for, at ligge sig ned til den dejlige stemning og nyde solen ved blot at gå et par skridt. Når man træder ind i lejligheden kommer man til en entré, som også er en fordelingsgang. Her har man adgang til badeværelset, som er nyrenoveret med en god brusekabine, som er forholdvis sjælden i Aalborgs ældre bygninger.
Ved siden af badeværelset har vi køkkenet, som også er nyrenoveret med helt nye lækre hvide materialer og med en opvaskemaskine installeret. Fra køkkenet er der en dør til bagtrappen, som fører ned til fælles vaskeriet i kælderen. Der er godt med plads i køkkenet, både skabs som bordplads.
Herefter har vi soveværelset. Det er et godt rum med plads til både en stor seng, et stort klædeskab og et kontorområde. Det er meget dejligt med plads i en 2-værelses lejlighed, og det har denne samt hygge og lys.
Til slut har vi stuen. Der er flere forskellige muligheder for indretning, der er et godt eksempel på billedet med et rundt spisebord, som giver plads til mange på lidt plads. Her strømmer lyset også ind fra det store dejlige vindue.

Til ejendommen er der et fælles vaskeri, et depotrum samt cykelparkering.

OBS! Hunde under 10 kg tilladt.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms 30 14 88 06

Pris: 6100 kr./md

Månedlig acconto: 550 ,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 64 m²

Månedlig husleje: 6100 ,-

A-conto: 550 ,-

Depositum: 18300 ,-

Forudbetalt leje: 6100,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center