Teglværks Allé 15, st. tv, 9000 Aalborg

Flot 2-værelses lejlighed ved østre anlæg

Lejligheden som har udsigt til Østre Anlæg og den dejlige sø derhenne, er bestående af et flot hvidt køkken med rødbrune laminat trægulve og med en installeret opvaskemaskine. Om hjørnet har vi badeværelset som er i grå klinker og med separat brus.
Herudover har lejligheden et soveværelse, hvor der strømmer sol ind gennem vinduerne og hvor der ikke er indsat et klædeskab, som man så selv har mulighed for at vælge. Der er også god plads til både en dobbeltseng og skrivebord.
Det samme med stuen, som også er lyst op af solen er der også god plads til både spisebordsplads og tv-område og så kan man ud af vinduet se den skønne sø.

Til ejendommen er der fælles vaskeri, cykelparkering og depotrum.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg.
Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

OBS! Mindre hund tillades.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OFO

Pris: 5495 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 65 m²

Månedlig husleje: 5495 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 16485 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Ja

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center