Stormgade 1, st. tv, 9000 Aalborg

Flot 2-værelses lejlighed i øgadekvarteret

Denne skønne lejlighed er bestående af en god stor entré/fordelingsgang med udgang til badeværelset. Her er der lavet en god løsning ift. brusebadet. Det er skærmet af med forhæng i starten af badeværelset. Når man så træder længere ind, har vi toilet og håndvask m.m.
Stuen er flot og lys med sit store vinduesparti. Der er nemt plads til spisebordsplads og tv-stue i samme rum, som illustreres på billederne.
Så har vi soveværelset, som også er af en god størrelse. Der kan man have en almindelig dobbeltseng, et skrivebord, kommoder og klædeskab. Altså hvad man kunne have brug for at have, i et soveværelse i en 2-værelses lejlighed.
Til slut har vi køkkenet. Det er flot hvidt og har godt med bordplads og skabsplads. Her kan man også have noget ekstra hvis man vil. Enten en kommode med skuffer, som kan ses på billederne eller evt. et mindre spisebord til to personer.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 4255 kr./md

Månedlig acconto: 850,-
Indflytning fra: 1. juni 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. juni 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 62 m²

Månedlig husleje: 4255 ,-

A-conto: 850,-

Depositum: 12765 ,-

Forudbetalt leje: 5105,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center