Stenbækhave, 9220 Aarhus

Lækkert Rækkehus i smukke omgivelser

Her finder du et af byens flotteste og mest attraktive nybyggede områder med flotte, lyse rækkehuse. Rækkehusenes placering, størrelse og type gør dem helt unikke, hvorfor der enorm stor efterspørgsel efter netop disse boliger. Nybyggede huse med lyse lofter, vægge og inventar. Husene rummer alle af luksus som vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, der sikrer godt indeklima, gulvvarme og i det hele taget bare materialer af høj kvalitet, og hvor man endda har tænkt mange ekstra detaljer ind i boligerne. Husene er beliggende midt i en stor skov, hvilket giver en helt enestående og naturskøn oplevelse.

Kom med indenfor: Boligen er opført i flot stilrene mursten fra Egernsund af typen Dahlia. Boligen har træ/alu vinduer og døre. Boligen har indvendigt super flotte egetræsgulve fra Moland af typen Burghly Wideplank. Boligens badeværelse, bryggers samt toilet har alle flotte 30×60 klinker i grålige og moderne nuancer. Inventar er leveret af Svane Køkken af typen hvid grebsfri med grå bordplader. Samtlige armaturer er fra kvalitetsbevidste og stilrene Hans Grohe.

Til boligerne hører egen p-plads og terrasse, der begge er udført med græsarmering. – Der hører desuden egen have til alle boligerne. Haverne er udført med belægningssten, græs og bøgehæk.

Der gåafstand til flere buslinjer, ligesom der er gåafstand til flere supermarkeder. Der er kort køreafstand til Marselisborg Havn med mange hyggelige ishuse, caféer og restauranter, der ligger i et område, der i sommerhalvåret huser mange kulturelle arrangementer. Der er fra Stenbækhave nem adgang til Århus midtby, der rummer et væld af butikker, restauranter, caféer og natklubber samt et hav af kulturelle arrangementer året rundt og naturligvis mange seværdigheder i øvrigt.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 13800 kr./md

Månedlig acconto: 0Se info
Indflytning fra: 1. juli 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: rækkehus

Indflytning fra: 1. juli 2023

Antal værelser: 4

Størrelse: 131 m²

Månedlig husleje: 13800 ,-

A-conto: 0Se info

Depositum: 41400 ,-

Forudbetalt leje: 13800,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center