Slotsgade 25, 3., 9000 Aalborg

Super flot og lækker lejlighed i Aalborg midtby

Denne lejlighed er super rummelig og har det hele. Du ankommer i lejligheden ved at stige ind i en elevator, der kører direkte op i lejlighedens entré. Her har du et skab, hvor der er indsat en vaskemaskine og tørretumbler, som så er gemt væk. Der er ved siden af skabet rigtig god plads til at sætte nogle kommoder ind til sko og andet overtøj, som man kan se på billederne.
Herude er der også adgang til et fælles badeværelse, som er flot i sandfarvede klinker. Fra entreen går man ind i lejlighedens køkken alrum, som har en halv væg, der opdeler spisestue og tv-stue. I køkkenet er nogle skabe og køle-/fryseskabet indbygget i væggen, og køkkenet byder desuden gæster eller de af lejlighedens beboere, der ikke benytter køkkenet til at være med, da der kan sættes barstole hen. Rummet er stort og rummeligt, så der er plads til et stort spisebord, og det høje loft beholder den rummelige følelse uanset, hvor store møbler man vælger. Fra køkken alrummet er der en stige op til en hems, som kan bruges til depotrum eller hvad man har lyst til.
I stuearealet er der udgang til en solrig altan, der er så stor, at der kan være både spisebordsmøbler samt loungemøbler. Den vender ind mod baggården, som har en grill og en bænk, som man også kan benytte sig af.
Fra stueområdet er der indgang til to soveværelser, som begge har klædeskabe, og er meget lyse. Der er flere steder i lejligheden ovenlys vinduer, som kan styres via fjernbetjeninger. Desuden er hele lejligheden med gulvvarme. De passer rigtig godt til børneværelser, men er også perfekte til deling mellem venner.
Til sidst har vi fra køkkenet adgang til soveværelset, hvor der er indgang eget badeværelse. Det er ligesom det andet med sandfarvede klinker. Desuden er der fra soveværelset et ekstra rum, som egner sig perfekt til walk-in closet.

Der tilhører en gratis og fast p-plads til lejligheden.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms 30 14 88 06

Pris: 15500 kr./md

Månedlig acconto: 550, 300,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 4

Størrelse: 153 m²

Månedlig husleje: 15500 ,-

A-conto: 550, 300,-

Depositum: 46500 ,-

Forudbetalt leje: 30000,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center