Slotsgade 21, 3. 2, 9000 Aalborg

Hyggelig og renoveret 2-værelses lejlighed i Aalborg midtby

Velkommen til denne charmerende bolig, der byder på en optimal udnyttelse af pladsen og moderne faciliteter. Ved indgangen mødes du af en hyggelig entré, der straks fører dig ind i det nyrenoverede køkken. Her vil du blive imponeret over det stilfulde design, den praktiske opvaskemaskine og rigelig skabsplads, som gør madlavning til en leg. Et smukt spisebord finder naturligt sin plads her, hvor du kan nyde dine måltider.

Det åbne layout fører dig videre til stuen, hvor komfort og æstetik forenes på smukkeste vis. Her kan du slappe af i den generøse sofa, samle venner omkring spisebordet eller ved baren, der indbyder til hyggelige stunder og sociale arrangementer. Der er fra stuen en stige op til en lille hems.

Soveværelset, tilgængeligt fra stuen, er en oase af ro og afslapning. Den store seng indbyder til drømmende søvn, mens det indbyggede klædeskab og skrivebordet giver praktisk opbevaringsplads og arbejdsområde.

Badeværelset er en sand fornøjelse med sine hvide klinker og moderne faciliteter. Den rummelige brusekabine og den bekvemme vaskemaskine fuldender denne veludstyrede bolig, der vil være det perfekte hjem for dig.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr.: 1214OAG

Pris: 6200 kr./md

Månedlig acconto: 545,-
Indflytning fra: 1. maj 2024

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. maj 2024

Antal værelser: 2

Størrelse: 89 m²

Månedlig husleje: 6200 ,-

A-conto: 545,-

Depositum: 18600 ,-

Forudbetalt leje: ,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Ja

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Ja

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center