Slotsgade 16A, 1. th, 9000 Aalborg

Dejlig 2-værelses lejlighed med herskabelig sti

Lejligheden er bestående en fordelingsgang, der også er entreen. Her er der mulighed for at kan hænge en masse skoskabe op, eller have et konsolbord og nogle knager. Det er altid et plus, at have noget plads at ankomme på, så man ikke går direkte ind i stue eller køkken.
Når vi træder ind i lejligheden har vi køkkenet, som er super hyggeligt, og har en dobbeltdør man kan have åbent ind til stuen, så det bliver lidt køkken-alrum agtig. Det er dejligt at kunne gøre, når man har gæster. Der er godt med bordplads og der er endda gjort sådan, at man kan have nogle barstole derude. Køkkenet er lidt specielt end så mange andre køkkener i Aalborg.
Dernæst har vi som nævnt stuen. Den er rigtig rummelig, og giver mulighed for flere indretningsmuligheder.
Soveværelset er også meget rummeligt, så der kan du sagtens købe en stor seng og samtidig have plads til et stort klædeskab, skrivebord og en del ekstra. Det kan ses på billederne, hvor stort værelset er.
Til slut har vi badeværelset, som er lidt et typisk Aalborg badeværelse, men som heldigvis har separat brus. Så det er et godt badeværelse, der også er nemt at holde rent.

Til ejendommen er der depotrum, vaskekælder, baggård med cykelparkering.

Aalborg bliver ikke kaldt Nordens Paris for ingenting - og intet sted mærker man mere til kultur og underholdning end i Aalborg Midtby. Aalborg Teater byder på teaterforestillinger for enhver smag, du kan se den nyeste blockbuster i Kennedy Arkaden, eller se en kunstfilm i Biffen Nordkraft. 

De mange indtryk i midtbyen skaber karakter og det kan ses på facaderne. Ved at bo i Aalborg Midtby er du garanteret aldrig at gå glip af begivenheder eller et par øl med vennerne i Jomfru Ane Gade. 

Der er også rig mulighed for transport uanset hvor du skal hen: øst, vest, syd.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 5868 kr./md

Månedlig acconto: 700,-
Indflytning fra: 1. december 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. december 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 87 m²

Månedlig husleje: 5868 ,-

A-conto: 700,-

Depositum: 17605 ,-

Forudbetalt leje: 6568,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center