Schleppegrellsgade 68, 1. th, 9000 Aalborg

Stor 2-værelses lejlighed med 2 altaner

Lejligheden er bestående af en fordelingsgang, der først fører ud på badeværelset. Det er i fine hvide klinker og med en firkantet brusetang, kan man sagtens separere badet fra resten.
Herefter går vi ud i et køkken, som er pænt i størrelsen med en lang bordplade der giver godt med plads. Man kan installere en opvaskemaskine. Der er fra køkkenet udgang til en flot altan med udsigt til gårdhaven.
Dernæst går man ind i en kæmpe flot og lys stue. Den er nem at opdele i stue og spisestue og vil selv herefter give godt med luft mellem det. Der er fra enden af rummet udgang til en mindre altan.
Til slut har vi soveværelset. Det er også et fint rum med et stort klædeskab og udsigt til gårdhaven også.

Til ejendommen er der fælles vaskeri.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1216HLP

Pris: 6504 kr./md

Månedlig acconto: 650,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 84 m²

Månedlig husleje: 6504 ,-

A-conto: 650,-

Depositum: 19513 ,-

Forudbetalt leje: 7154,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center