Schleppegrellsgade 61, 1. tv, 9000 Aalborg

Flot og lys herskabelig 3-værelses lejlighed

Lejligheden er bestående af en lang fordelingsgang, og i den er der adgang til badeværelset først. Det er i grå klinker med en indbygget bruseniche. Det første vi har herefter er et kæmpe værelse, som anses som soveværelset. Der følger ikke klædeskab med, så man kan selv bestemme dette. Der er plads til et stort klædeskab samt en stor seng og meget mere. Gulvene i lejligheden er nyslebne, så det gør lejligheden meget lys.
Ligeud fra fordelingsgangen har vi to stuer en-suite. Det er også kæmpe store rum, som er oplagte til opdeling af spisestue og tv-stue. Der er en dobbeltdør imellem, der adskiller de to rum. Det gør det også muligt, at det ene rum bliver brugt til eventuelt soveværelse.
Til slut har vi så køkkenet, som er helt nyrenoveret. De er helt hvidt og i gode solide materialer. Der er ekstra gulvplads derude til mere opbevaring eller et lille bord og to stole. Der er også et skab til opbevaring derude.

Til ejendommen er der et fælles gårdanlæg, fælles vaskeri og depotrum.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OFO

Pris: 6995 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 106 m²

Månedlig husleje: 6995 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 20985 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center