Samsøgade 23, 2. th, 9000 Aalborg

Renoveret 2-værelses lejlighed i øgadekvarteret

Denne lejlighed er renoveret i 2017 og har derfor nye lækre gulve og badeværelset er der lavet en bedre løsning på end i de fleste andre ældre ejendomme. Når man træder ind i lejligheden, kommer man ind i entreen, som også er en fordelingsgang, hvor der er god plads til overtøj m.m. I gangen er der indgang til toilet og håndvask. Brusekabine er der en flot løsning på i soveværelset. Først har vi køkkenet, som er nyere og har en installeret opvaskemaskine og er pænt stort med god skabs og bordplads.
Så har vi soveværelset, hvor der er dobbeltklædeskab, og du kan have en god stor seng. Der er lavet en lille rum derinde, hvor der er brusekabine og håndvask. Så det er lavet som et separat lille rum.
Til slut har vi stuen, som er god stor og med rigelig plads til et almindeligt spisebord og tv-område.

Til ejendommen er der depotrum i kælderen og fælles vaskeri. Parkering foregår i gaderne.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Pris: 5500 kr./md

Månedlig acconto: 500, 300,-
Indflytning fra: 1. februar 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. februar 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 63 m²

Månedlig husleje: 5500 ,-

A-conto: 500, 300,-

Depositum: 16500 ,-

Forudbetalt leje: 5500,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center