Reberbansgade 12A, 3. tv, 9000 Aalborg

Lys, stor og åben 2-værelses lejlighed i Aalborgs absolutte centrum

Indretning:
Når du træder ind i lejligheden, møder du som det første entréen og badeværelset lige ud. Det er et ældre, men dog fint, badeværelse. Her er der både opbevaringsplads og en god bruseniche. Fra entréen har vi stuen/køkken-alrummet. Lys og indbydende, med kig ned til byens liv. Der er der god mulighed for at have både spisebordsmøbler og sofaarrengement. Frr stuen er der udgang til en dejlig, lys altan, hvor der er rig mulighed for havemøbler, krukker m.m.

Lidt specielt for denne lejlighed, er at der er indbygget hems over stuen. En trætrappe/stige giver adgang til et stort soveværelse med indbygget opbevaringsplads. Den tidligere lejer havde lagt en stor madras og havde samtidigt plads til kommode til tøj. Smart løsning. Hvis vi til slut bevæger os ned i stuen igen, skal det sidste rum også præsenteres. Det er ikke det største, men det giver gode opbevaringesmuligheder. Det kunne også blive et kontor? Det er op til dig.

Beliggenhed:
Lejligheden er beliggende i den populære madgade, Reberbansgade – så bliver det næsten ikke mere centralt. Du har gå afstand til Aalborgs gågade med byliv, caféliv, shopping og indkøb. Offentlig transport er ligeledes ikke mere end to minutter væk og de har det meste lige ude for døren.

Til ejendommen er der cykelparkering og depotrum.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Leje nr : 1214OABS

Pris: 5795 kr./md

Månedlig acconto: 800,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 58 m²

Månedlig husleje: 5795 ,-

A-conto: 800,-

Depositum: 17385 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center