Overblikket 4, 1. th, 9000 Aalborg

Lækker 3-værelses lejlighed med altan

Denne skønne og moderne lejlighed er 98 kvm, og fordeler sig over et entréområde, et dejligt opholdsrum bestående af kombineret køkken-alrum med stue, 2 gode værelser med masser af lys, og et moderne og lyst badeværelse med vaskesøjle. Man træder ind i entreen, hvor man på højre hånd har de to værelser. Fortsætter man lige ud kommer man til badeværelset. Derfra kan man gå til venstre ud i det dejlige køkken-alrum med udgang til den dejlige store altan.

Der er parkering til ejendommen.

Hvis der er et område i Aalborg der virkelig har fået en makeover de seneste år er det Eternitten. Mange af de større, gamle industri bygninger er blevet renoveret og ombygget til moderne boliger, kontorer og butikker. Der er både ungdomsboliger og kvalitetslejligheder. 

Området har meget at byde på, med kort distance til dagligvarebutikker, små caféer og Fitness World. Hvis du skal arrangere en sjov og underholdende udflugt ligger Funcenter også lige ved Eternitten. 

Eternitten ligger meget centralt er der er derfor gode transportmuligheder. Om du skal med syd, øst eller vest er der busforbindelser omkring hver halve time.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

 

Pris: 8995 kr./md

Månedlig acconto: 800,-
Indflytning fra: 1. maj 2023

Se også alle vores ledige lejemål her

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. maj 2023

Antal værelser: 3

Størrelse: 98 m²

Månedlig husleje: 8995 ,-

A-conto: 800,-

Depositum: 26985 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Ja

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center