Østre Havnepark 10, 7. 2, 9000 Aalborg

Lækker og stor 3-værelses lejlighed

Denne lejlighed er en super lækker nybygget lejlighed med havudsigt. Lejligheden er bestående af en god entré med indbygget skabsplads, et stort badeværelse med vaskesøjle og separat bruseniche i gode materialer. Derudover er der et stort og rummeligt køkken alrum, hvor der er et stort køkken i hvide lækre materialer. Der er endda ved køkken-øen plads til barstole. Spisebordsområde og tv område er der også rigeligt med plads til. Soveværelset er med indbyggede skabe og man kan både have en dobbeltseng samt et mindre skrivebord. Der er også et ekstra værelse, som kan bruges til soveværelse eller kontor eventuelt.  Lejligheden har hele to altaner.
Gennemgående er alt nyt i lejlighederne og der er store vinduer næsten fra gulv til loft.

Østre Havnepark 10 er adressen på helt nye lejligheder som har til huse på det tidligere industriområde ved Østre Havnebassin.

Målet for området er at skabe en tæt urban bydel som samtidig er et anderledes bymiljø samt bevare et aktivt byliv. Der er opført nutidigt højhusbyggeri som er tilpasset efter havneprofilen, jernbanens tidligere forløb og havnebassinet som danner rammen om boligerne.

Østre Havn er Aalborgs nye levende bykvarter. Her foreligger skønne planer for hyggelige oaser og grønne arealer lige udenfor døren.

Områdets samlingspunkt er havnebassinet, der er udformet så der opstår en del opholdsarealer ved havnekanten. Her er liv, leg og lange sommeraftner, og snarest kan du sidde på en af de hyggelige cafeer og nyde udsigten over vandet.

OBS! Billederne er fra en anden lejlighed, der ligner rigtig meget og billederne er for at illustrerer materialer og udseende.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1260TS

Pris: 13000 kr./md

Månedlig acconto: 800,-
Indflytning fra: 1. august 2024

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. august 2024

Antal værelser: 3

Størrelse: 110 m²

Månedlig husleje: 13000 ,-

A-conto: 800,-

Depositum: 39000 ,-

Forudbetalt leje: 13000,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Ja

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Ja

Balkon/Altan: Ja

Vaskemaskine: Ja

Tørretumler: Ja

Opvaskemaskine: Ja

Ladestation: Ja

Privacy Preference Center