Østre Havnepark 10, 3. 4, 9000 Aalborg

Lækker 2-værelses lejlighed med altan i nybyggeri

Denne lejlighed er en super lækker nybygget lejlighed med havudsigt. Lejligheden er bestående af en god entré med indbygget skabsplads, et stort badeværelse med vaskesøjle og separat bruseniche i gode materialer. Derudover er der et stort og rummeligt køkken alrum, hvor der er et stort køkken i hvide lækre materialer. Der er endda ved køkken-øen plads til barstole. Spisebordsområde og tv område er der også rigeligt med plads til. Soveværelset er med indbyggede skabe og man kan både have en dobbeltseng samt et mindre skrivebord.
Gennemgående i hele lejligheden er der gulvvarme og der er store vinduer næsten fra gulv til loft.

Østre Havnepark 10 er adressen på helt nye lejligheder som har til huse på det tidligere industriområde ved Østre Havnebassin.

Målet for området er at skabe en tæt urban bydel som samtidig er et anderledes bymiljø samt bevare et aktivt byliv. Der er opført nutidigt højhusbyggeri som er tilpasset efter havneprofilen, jernbanens tidligere forløb og havnebassinet som danner rammen om boligerne.

Østre Havn er Aalborgs nye levende bykvarter. Her foreligger skønne planer for hyggelige oaser og grønne arealer lige udenfor døren.

Områdets samlingspunkt er havnebassinet, der er udformet så der opstår en del opholdsarealer ved havnekanten. Her er liv, leg og lange sommeraftner, og snarest kan du sidde på en af de hyggelige cafeer og nyde udsigten over vandet.

OBS! Billederne er fra en anden lejlighed magen til.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1260TS

Pris: 7800 kr./md

Månedlig acconto: 550,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2

Størrelse: 73 m²

Månedlig husleje: 7800 ,-

A-conto: 550,-

Depositum: 23400 ,-

Forudbetalt leje: 7800,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center