Østre Havnegade 44, 2. th, 9000 Aalborg

Super lækker 3-værelses lejlighed med havudsigt

Denne fantastiske lejlighed er dejlig rummelig og har alt, hvad man kunne tænke sig.
Når man træder ind har vi en entré med nogle indbyggede skabe, og det er her, at vi har adgang til en flot badeværelse. Der er en stor håndvask, en vaskesøjle og en god brusekabine. Generelt er gulvpladsen også bedre end de fleste badeværelser.
Fra entreen træder vi direkte ind i køkken alrummet. Til sin venstre side har vi køkkenet, hvor der er godt med bordplads og en køkkenø med mulighed for at sætte nogle barstole, så man kan have gæster eller børn med i køkkenet. Der er ved siden af køkkenet et område til spisebord og det er også her, at vi har havudsigten. Fra denne del af køkken alrummet er der udgang til altanen, som er i en perfekt størrelse til enten et loungesæt eller et spisebord og en grill m.m. og der er direkte udkig til vandet. Altanen er omringet af nogle vinduespartier, som gør det lidt udhus-agtigt, men hvor man kan fjerne disse for at gøre det åbent.
I denne del af rummet har vi også det ene værelse. Her er indbyggede skabe, og der kan stå en dobbeltseng. Så dette rum kan sagtens bruges til både soveværelse eller kontor.
I den anden ende af rummet, altså til højre for entreen har vi et stue-område. Det store køkken alrum er på en måde delt op, så man kan adskille tingene. Det er et godt område til store møbler. Det gode ved lejligheden er dens rummelighed og de store vinduer, som er anderledes end de fleste lejligheder i nybyggeri. Det gør også denne en smule anderledes fra de andre.

Til sidst har vi soveværelset. Det er meget magen til det andet med indbyggede skabe og plads til en stor seng. Nok også lidt ekstra. Det første rum, som er beskrevet, vil nok egne sig bedst som børneværelse eksempelvis.

Et populært område i Aalborg er havnefronten. Langs Limfjorden findes der mange fine boliger på havnepromenaden. Kvarteret har undergået en forvandling de sidste par år og er nu blevet en moderne del af byen. De nye lejligheder er perfekte til både studerende og andre tilflyttere.

Foruden den fantastiske udsigt, er havnefronten også få minutter fra Aalborg midtby. Om sommeren er havnen byens mødested. Om så der skal grilles de sene sommeraftener eller om man skal afkøles i Aalborg Havnebad. Havnefronten er også tæt på dagligvarebutikker, shopping muligheder, restauranter og caféer. 

Havnefronten ligger meget centralt og der er gode transportmuligheder.

Der hører en p-plads med til lejligheden.

OBS! Lejemålet er tidsbegrænset på 1 år.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 9995 kr./md

Månedlig acconto: 1150,-
Indflytning fra: 1. juni 2024

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. juni 2024

Antal værelser: 3

Størrelse: 106 m²

Månedlig husleje: 9995 ,-

A-conto: 1150,-

Depositum: 29985 ,-

Forudbetalt leje: ,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Vaskemaskine: Ja

Tørretumler: Ja

Opvaskemaskine: Ja

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center