Østre Allé 5, 1., 9000 Aalborg

Dejlig 3-værelses lejlighed i hus

Når man træder ind i denne lejlighed, kommer ind til en lang fordelingsgang. Der er mulighed for at hænge nogle knager ved indgangen, men ellers går man bare direkte ind. Det første vi har, er et godt værelse, som man kan bruge til soveværelse, men egner sig også godt til kontor eksempelvis. Ved siden af har vi et værelse stort set magen til. For enden har vi køkkenet, som er nyt i flotte hvide elementer. Der er installeret en opvaskemaskine. Man kan ude i køkkenet have et mindre spisebord til 2-3 personer. Man vil også sagtens kunne bruge et af værelserne til spisestue. Det sidste rum nedenunder er badeværelset. Det er også flot nyere og har en indbygget bruseniche. Der er installeret en vaskemaskine derude også.
Går vi ovenpå har vi et stort dejligt rum med masser af lys. Dette kan bruges til stue, men der er godt plads til mange ting, og giver mange muligheder.

Til ejendommen er der en fælles have/gård, og man får sin egen p-plads med til lejligheden.
I lejligheden er der installeret genvex system.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 7450 kr./md

Månedlig acconto: 0Se info
Indflytning fra: 1. september 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. september 2023

Antal værelser: 3

Størrelse: 93 m²

Månedlig husleje: 7450 ,-

A-conto: 0Se info

Depositum: 22350 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Ja

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center