Østerbro 72, 2. th, 9000 Aalborg

Renoveret 2-værelses lejlighed ved Øgadekvarteret

Denne lejlighed er super lækker med nye gulve og renoverede rum. Den er beståenda af en entré, en god stue med store lydisolerede vinduer samt plads til at indrette med spisestue og tv-stue på flere måder. Så er der soveværelset som er meget rummeligt, så man kan have et stort klædeskab, en stor seng og meget mere. Man kan nemt at have kontorplads også. Fra vinduet er der udsigt til gårdmiljøet og der strømmer masser af lys ind, som i de andre rum også. Så har vi køkkenet som er nyere og i hvide og grå farver og med en installeret opvaskemaskine. Fra køkkenet er der indgang til badeværelset, hvor der er et skab og separat brus. Så der er masser af opbevaringsplads. Alt i alt en rigtig god lejlighed til en god pris.

Vand er inkluderet i huslejen og der er fælles vaskeri i kælderen samt depotrum.
Der er cykelparkering i baggården.

OBS! Kun katte tilladt.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Pris: 5500 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 1. september 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. september 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 64 m²

Månedlig husleje: 5500 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 16500 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center