Østerbro 46A, st. tv, 9000 Aalborg

Hyggelig 2-værelses lejlighed

Lejligheden er bestående af en entré med god plads til overtøj og sko. Herfra kan du gå ud på badeværelset, som er nyere og med separat brus samt overflader, der er nemme at tørre af. Så er der indgang til køkkenet, som er af nyere og hvide materialer og der er godt med bord- og skabsplads.
Så er der stuen, som har et pænt slebet gulv og hvide vægge. Der er flere muligheder i forhold til indretning, og man kan se et eksempel på billederne. Der er i hvert fald plads til både spisestue og tv-stue i en rimelig normal størrelse. Til slut har vi soveværelset, som er rummelig, og rummer både en stor seng, et stort klædeskab og et skrivebord, hvis man ønsker det.

Til ejendommen er der fælles vaskeri og parkering i gården efter først-til-mølle princippet. Aconto vand er inkluderet i huslejen.

Det er tilladt at holde kat i lejemålet.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg.
Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Pris: 4500 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 01.03.2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 01.03.2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 64 m²

Månedlig husleje: 4500 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 13500 ,-

Forudbetalt leje: 4500,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center