Mejlstedvej 45, 9380 Vestbjerg

Hyggelig stuehus på lystejendom til leje

Flot lystejendom til leje i begrænset periode. Lejemålet kan lejes et halvt og måske med mulighed for forlængelse. Kontakt os for mere information.

Fantastisk og stemningsfyldt ejendom der er skønt placeret nær både byen og naturen. Her kan du føle dig hjemme, sænke dine skuldre, og nyde hverdagen i naturskønne omgivelser.

Med denne fantastiske ejendom kommer du til at bo landligt og bynært på én og samme tid. Byen Vestbjerg rummer alt hvad en familie skal bruge i en travl hverdag, hvor byen bl.a. har et godt udvalg af dagligvarebutikker og børnehaver. Byen byder derudover på en populær skole, gode idrætsfaciliteter og et fantastisk sammenhold. Vestbjerg har dog også den force, at den ligger nær skøn natur. Her kommer du til at bo tæt på fantastiske Hammer Bakker, der altid indbyder til en gåtur i fredelige omgivelser.

Entré med originalt terrasse og gulv. Flot stor spisestue med dobbelt dør til opholdsstue og igen til hyggestuen. De 3 stuer en-suite ligger alle mod syd, med et skønt lysindfald. Pænt køkken. Gæstetoilet. Baggang. Bryggers og lille kontor/depot. Forstue med trappe til 1.sal, der er indrettet med stort soveværelse og 2 store værelser samt badeværelse med bruseniche

Info: Forbrugsudgifterne afregnes direkte med selskaberne.

Pris: 7800 kr./md

Månedlig acconto: 0Se info
Indflytning fra: 1. januar 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: villa

Indflytning fra: 1. januar 2023

Antal værelser: 9

Størrelse: 260 m²

Månedlig husleje: 7800 ,-

A-conto: 0Se info

Depositum: 23400 ,-

Forudbetalt leje: 7800,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center