Marshalls Alle 4, 3. 7, 9220 Aalborg Øst

Flot ny 2-værelses lejlighed med altan

Når du træder ind i lejligheden kommer du ind i et køkken alrum med store vinduer, et flot hvidt køkken med opvaskemaskine og udgang til en dejlig altan. Til højre for indgangen til lejligheden har vi badeværelset, som er med separat brus og god plads.
Der er udtag til installering af vaskemaskine og tørretumbler.
Til sidst har vi soveværelset, som rummer en almindelig størrelse dobbeltseng og har et indsat hvidt klædeskab. Alt er nyt og der er gulvvarme over det hele samt god lydisolering.

Til ejendommen er der parkeringspladser til fri afbenyttelse. Der er også cykelparkering indendørs og en elevator i bygningen.

Aalborg Øst er det ideelle sted for byens studerende, med lejeboliger til en overkommelig pris og få minutters gang til AAU - et af Aalborg Universitets campuser. Men det er også et fint kvarter til personer, som ønsker at bo i Aalborg, men ikke i midtbyens larm.
Aalborg Øst byder også på indkøbsmuligheder og kort afstand til Gigantium, hvor der er alt fra svømmehal til isring. Det er også tit det er Gigantium der er stedet for Aalborgs koncerter. Der er også fastfood muligheder, samt caféer.
Med AAU busterminal er der også gode transportmuligheder til bl.a. Aalborg centrum.

Pris: 5962 kr./md

Månedlig acconto: 700,-
Indflytning fra: 1. oktober 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. oktober 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 50 m²

Månedlig husleje: 5962 ,-

A-conto: 700,-

Depositum: 17886 ,-

Forudbetalt leje: 5962,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center