Markusgade 1, 4. tv, 9000 Aalborg

Skøn 2,5 værelses lejlighed i øgadekvarteret

Når du træder ind i denne skønne lejlighed, kommer du først ind i en gang/entré. Den leder dig først ind i køkkenet, som er super charmerende i brunt træ. Fra køkkenet er der udgang til badeværelset, hvor en brusestang separerer bruseområdet fra det andet. Det har en god størrelse.

Herefter træder man ind i et rum, som på billederne bruges til spisestue. Det er meget oplagt til det også. Det er et dejligt lyst rum. I forbindelse med dette rum har vi adgang til stuen. Det er også et godt rum med god plads, og de skrå vægge gør det ret hyggeligt også.
Fra stuen har vi så adgang til soveværelset, hvor der er plads til en almindelig stor seng, et stort klædeskab og lidt ekstra.

En super god og hyggelig lejlighed.

Til ejendommen er der fælles vaskeri, depotrum og cykelparkering.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OFO

Pris: 5495 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 2,5

Størrelse: 65 m²

Månedlig husleje: 5495 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 16485 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center