Markusgade 1, 1. tv, 9000 Aalborg

Flot 2-værelses lejlighed med grøn udsigt

Denne lejlighed ligger lige på hjørnet af Østre Anlæg og da den ligger højere oppe, har du en fantastisk udsigt over det hele fra stuen.
Når du træder ind i lejligheden, kommer du ind i en fordelingsgang, hvor der er en masse hylder med plads til sko og knager til overtøj. Herfra kan du gå til højre ind i køkkenet, som er fint hvidt med masser af skabsplads. Fra køkkenet har du adgang til badeværelset, som er med separat brus og i fine grå fliser.
Fra køkkenet kan du så gå direkte ind i den store og rummelige stue, hvor der er plads til både en kæmpe flyder og samtidig god spisebordsplads. Fra vinduerne strømmer solen ind og giver en masse lys.
Til sidst har vi soveværelset, hvor der også er godt med lys og her er der både plads til en stor dobbeltseng samt et skrivebord m.m.

Der er fælles vaskeri i bygningen samt et depotrum.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning af tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Leje nr : 1214OFO

Pris: 5695 kr./md

Månedlig acconto: 650,-
Indflytning fra: 1. september 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. september 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 65 m²

Månedlig husleje: 5695 ,-

A-conto: 650,-

Depositum: 17085 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center