Lollandsgade 6, st. th, 9000 Aalborg

Rummelig 2-værelses lejlighed i øgadekvarteret

Lejligheden er bestående af en fordelingsgang der fører ind til alle lejlighedens forskellige rum. Vi starter med indgang til badeværelset, hvor der er lavet en bruseløsning. Dernæst har vi køkkenet, som er dejlig lyst med hvide elementer, og med udgang til gårdhaven og fælles vaskeri fra bagtrappen. Man vil sagtens kunne have et lille bord og en stol derude også.
Så har vi stuen. Den er dejlig stor og er derved nem at indrette, og der er god plads til at adskille spisestue-del fra tvstue. Her strømmer der også godt med lys ind, og man er ikke generet af folk ude fra vejen, da stuen er forholdsvis højt oppe.
Til sidst har vi soveværelset, hvor man kan have en stor seng udover klædeskab. Der er okay med ekstra gulvplads derudover, så man ikke føler, at rummet er lille, når det bliver fyldt ud med seng og skab.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Leje nr : 1216HLP

Pris: 4582 kr./md

Månedlig acconto: 450,-
Indflytning fra: 1. juni 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. juni 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 62 m²

Månedlig husleje: 4582 ,-

A-conto: 450,-

Depositum: 13748 ,-

Forudbetalt leje: 5032,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center