Lollandsgade 35, 2. tv, 9000 Aalborg

Herskabelig 3-værelses lejlighed i øgadekvarteret

Denne lejlighed er super dejlig. Den er bestående af en fordelingsgang, hvor vi først til højre har badeværelset. Der er lavet en bruseløsning og er fin i hvide klinker. Til venstre har vi det ekstra værelse. Det er fint i størrelsen, og kan sagtens bruges som soveværelse.
Dernæst har vi køkkenet. Det virker helt italiensk i valg af materialer. Det gør det lidt specielt og hyggeligt. Der er godt med bord og skabsplads, og man har udsigt til gårdmiljøet.
Så har vi stuen, som er et godt aflangt rum, hvor man nemt kan opdele spisestue og tv-stue. Rummet er lyst op gennem det store vindue. Hele lejligheden har nyslebede gulve og malede vægge, hvilket gør den super fin.
Til slut har vi soveværelset, hvor der er et stort klædeskab. Der er godt med plads her også, og der er også udsigt ned til gårdmiljøet.

Til ejendommen er der fælles vaskeri og depotrum til lejlighederne.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OLMR

Pris: 5450 kr./md

Månedlig acconto: 800,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 64 m²

Månedlig husleje: 5450 ,-

A-conto: 800,-

Depositum: 16350 ,-

Forudbetalt leje: 5450,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Ja

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center