Lille Dybet 3, st. th, 9370 Hals

Skøn 3-værelses lejlighed i Hals

Her har vi en dejlig renoveret og lys lejlighed med en fantastisk beliggenhed.

Ejendommen ligger lige ved Hals havn, og har store vinduer fra gulvet, der oplyser lejlighederne rigtig godt og giver mulighed for en god udsigt til vandet samt det hyggelige havnemiljø.
Lejligheden er en god rummelig 3-værelses lejlighed, hvor du fra et lille terrasse område går op til indgangen. Så selvom lejligheden ligger i stueplan, er det en løftet stueplan, den ligger i. Hovedentreen ligger dog et andet sted i lejligheden. Når du træder ind i entreen, har du et rum med et klædeskab til overtøj, og der er god plads til at ankomme på. Fra entreen har du adgang til det første værelse, som egner sig godt til kontor eller børneværelse/gæsteværelse. Der er et enkelt skab. Tilbage til entreen har vi også adgang til badeværelset. Det er i flotte grå fliser, indbygget brusekabine og alt i nye materialer. Under håndvasken er der opbevaringsplads og over toilettet har man en indbygget hylde. Alt er placeret, så det giver god gulvplads, så det ikke føles sammenklemt. Herfra går vi ind i det store flotte lyse køkken-alrum, som har store vinduer, der går fra gulvet. Køkkenet er meget inddragende med en køkken-ø, der er lavet, så man kan sætte barstole forenden, og er vendt så man kan snakke med sine gæster. Ligeledes kan rummet omdeles, så man i den ene ende passende har spiseområde og i den anden ende tv-stue. Fra køkken-alrummet er der udgang til en altan, hvor du kan se ned til vandet. Super dejligt at have.
Til slut har vi soveværelset, som har et stort indbygget skab og der er plads til en stor dobbeltseng + lidt ekstra.

Vi er desuden ikke langt til indkøbsmuligheder, offentlig transport og som sagt, den hyggelige havn. Her har du adgang til nogle friske fisk til gæster, nyde havduften og gå nogle gode ture langs havnefronten. Solen der rammer vandet giver desuden et fantastisk lys dernede. Alt i alt en lejlighed med mange skønne kvaliteter.

Til ejendommen er der depotrum og parkeringspladser.

Pris: 7950 kr./md

Månedlig acconto: 350,-
Indflytning fra: 1. marts 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. marts 2023

Antal værelser: 3

Størrelse: 87 m²

Månedlig husleje: 7950 ,-

A-conto: 350,-

Depositum: 23850 ,-

Forudbetalt leje: 7950,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center