Lille Dybet 3, 1. 4, 9370 Hals

God 3-værelses udsigtslejlighed

Her har vi en dejlig renoveret og lys lejlighed med en fantastisk beliggenhed.
Ejendommen ligger lige ved Hals havn, og har store vinduer fra gulvet, der oplyser lejlighederne rigtig godt og giver mulighed for en god udsigt til vandet samt det hyggelige havnemiljø.

Lejligheden er en god rummelig 3-værelses lejlighed, hvor du ved entreen har indgang til et soveværelse med plads til en stor dobbeltseng, og du har allerede et stort indbygget klædeskab med masser af plads.
Overfor soveværelset har vi badeværelset. Det er i flotte grå fliser, indbygget brusekabine og alt i nye materialer. Under håndvasken er der opbevaringsplads og over toilettet har man en indbygget hylde. Alt er placeret, så det giver god gulvplads, så det ikke føles sammenklemt.
Fra entreen går man direkte ind i køkken-alrummet, hvor man bliver mødt af store flotte vinduer, der sammen med de hvide vægge og køkkenelementer gør rummet meget lyst. Loftet er også højt, så det hele virker meget rummeligt. Man kan opdele rummet, så man har tv-stue i den ene side og spiseområde i den anden side. Det ligger indretningen også op til. Køkkenet er meget inddragende, da der er bordplads ud til resten af rummet og der er en bordplade på, som gør, at man kan sætte nogle barstole.
Til sidst har vi fra køkken-alrummet udgang til altanen, der har direkte udsyn til vandet. Her kan man nyde havnemiljøet fra afstand og sommeraftenerne.

Vi er desuden ikke langt til indkøbsmuligheder, offentlig transport og som sagt, den hyggelige havn. Her har du adgang til nogle friske fisk til gæster, nyde havduften og gå nogle gode ture langs havnefronten. Solen der rammer vandet giver desuden et fantastisk lys dernede. Alt i alt en lejlighed med mange skønne kvaliteter.

Pris: 6950 kr./md

Månedlig acconto: 420,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 75 m²

Månedlig husleje: 6950 ,-

A-conto: 420,-

Depositum: 20850 ,-

Forudbetalt leje: 6950,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Ja

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center