Lemvigvej 46, 9220 Aalborg

Fantastisk 2-plans villa

Denne fantastiske rødstens villa med en grund på 700 kvm, har en fantastisk placering i rolige grønne omgivelser.
Selve huset er bestående af en lille entré, der herefter fører ud i køkken alrummet. Men først har vi på venstre side det ene badeværelse. Det er flot i sorte klinker med hvide elementer, og har en rigtig god størrelse. Rundt om hjørnet har vi så køkken alrummet, hvor der er gulvvarme og køkkenet er flot hvidt med sorte greb, som matcher de samme farver som badeværelset. Der er en masser gode vinduer, hvor der er udsigt til alt det grønne omkring ejendommen. Fra køkken-alrummet er der en dør ud til den store altan. Den er 46 kvm, og har både en side med aftensol, og den store del af den, som vender mod syd.
Går vi nedenunder har vi her en fordelingsgang, der til både venstre og højre fører ind til to soveværelser. Det lidt større end det andet.
Ligeud har vi det store badeværelse, hvor man har lavet en bruseniche med plads til to personer. Generelt er dette badeværelse meget stort med plads til meget. Det er ligesom det første badeværelse i sorte klinker med hvide elementer.
Så har vi et lille hak ind, hvor der er indgang til bryggers. Her skal lejer selv sørge for vaskemaskine og tørretumbler. Der bliver sat en fryser ind her, da det ikke er i køkkenet. Her har man til gengæld et stort køleskab.
Til sidst har vi inde i hjørnet et sidste lille værelse. Det kan godt bruges til soveværelse, men ville også være perfekt til kontor.
Fra stue-etagen er der udgang til en stor terrasse der ligeledes vender mod syd, og der er i forbindelse med terrassen en stor have, som ikke ordnet endnu, og kan derfor ikke ses på billederne.

Der er gulvvarme i huset undtagen på værelserne.
Vand og varme forbrug afregnes direkte med forsyningen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1260AM

Pris: 12500 kr./md

Månedlig acconto: Se info
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: villa

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 5

Størrelse: 140 m²

Månedlig husleje: 12500 ,-

A-conto: Se info

Depositum: 37500 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center