Korsgade 40, 1. th, 9000 Aalborg

Skøn 2-værelses lejlighed tæt på centrum

Lejligheden er bestående af en lille entré, der fører ud i den store stue. Den er lyst op af to gode vinduer, og er meget nem at indrette med sin aflange firkantede form.
Fra stuen går man ind i soveværelset. Det er også et godt stort rum med udsigt til gårdhaven. Her kan man have både en stor seng og et godt klædeskab. Fra soveværelset har man adgang til badeværelset, som er super fint og så køkkenet, der er nyere.

Til ejendommen er der fælles vaskeri og depotrum.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OFO

Pris: 4700 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 1. april 2024

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. april 2024

Antal værelser: 2

Størrelse: 50 m²

Månedlig husleje: 4700 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 14100 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center