Kayerødsgade 18, 2. mf, 9000 Aalborg

Dejlig 2-værelses lejlighed i Aalborg midtby

Når du træder ind i denne lejlighed, har du en lille entré, hvor der vil være plads til at hænge overtøj og sætte sine sko samt have et lille bord. Det første du kan gå ind i, når du kommer ind, er badeværelset. Her er der indsat en bruser over håndvasken, men der er sat en brusestand, som skærmer af fra resten af badeværelset, så der ikke er vand over det hele. Fra badeværelset kan du fortsætte ud i køkkenet, som har masser af skabsplads og har udsigt ud til gårdhaven.
Resten af lejligheden er en stue af en god størrelse, hvor du både kan have et større spisebord samt et tv område. Af vinduerne strømmer der lys ind, som gør at man ikke behøver at have ret meget til intet lys tændt. Det samme gælder i soveværelset, hvor der også er lyst. Der er ingen faste skabe i soveværelset, så her er der mulighed for at medbringe sit eget. Det er også stort nok til både en dobbeltseng, klædeskab og et skrivebord.
I gangarealerne er der nyt gulv.

Til ejendommen er der fælles vaskeri, cykelparkering og så kan man på eget ansvar opbevare ting i et depotrum.

Aalborg bliver ikke kaldt Nordens Paris for ingenting - og intet sted mærker man mere til kultur og underholdning end i Aalborg Midtby. Aalborg Teater byder på teaterforestillinger for enhver smag, du kan se den nyeste blockbuster i Kennedy Arkaden, eller se en kunstfilm i Biffen Nordkraft.
De mange indtryk i midtbyen skaber karakter og det kan ses på facaderne. Ved at bo i Aalborg Midtby er du garanteret aldrig at gå glip af begivenheder eller et par øl med vennerne i Jomfru Ane Gade.
Der er også rig mulighed for transport uanset hvor du skal hen: øst, vest, syd.

For fremvisning kontakt os på tlf.: 70 60 59 70 eller sms 30 14 88 06

Pris: 5200 kr./md

Månedlig acconto: 400,-
Indflytning fra: 1. maj 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. maj 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 54 m²

Månedlig husleje: 5200 ,-

A-conto: 400,-

Depositum: 15600 ,-

Forudbetalt leje: ,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center