Kastetvej 39, 1. tv, 9000 Aalborg

Stor og lys 3-værelses lejlighed

Lejligheden er super charmerende med sit herskabelige udseende og store rum med store vinduer. Lejligheden er bestående af en lang fordelingsgang, hvor man kan sætte nogle skokasser op og hænge nogle knager op.
Til venstre har vi to stuer en-suite, hvor man i det ene rum kan have spisestue og tv-stue i det andet. Det er nogle gode rum, hvor man har rig mulighed for at indrette det godt. Der er en dør mellem stuerne, så man altid kan lukke tid.
I gangen har vi toilettet, som er med indsat brus. Det er noget man sagtens kan vænne sig til, når resten af lejligheden er så skøn, som den er. Men indsat brus findes stadig i mange af de ældre boliger. Så det hører tit med.
Længere henne har vi køkkenet, i flotte hvide materialer. Det er forholdvis nyt og der er godt med skabsplads.
Til slut har vi for enden har vi soveværelset. Som man kan se på billedet, kan man have en stor seng derinde og stadig have plads til et godt klædeskab.
Alt i alt en rigtig dejlig lejlighed.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser.
Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion.
Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr.: 1214OFO

Pris: 6000 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 1. juni 2024

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. juni 2024

Antal værelser: 3

Størrelse: 115 m²

Månedlig husleje: 6000 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 18000 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center