Kastetvej 39, 1. th, 9000 Aalborg

Herskabelig 2-værelses lejlighed i vestbyen

Lejligheden består af en åben gang, hvor der er lidt entré plads til at starte med, og så fører gangen ellers ud i køkkenet. Det er er fint lille køkken i hvid med mørke træflader. Det er også lidt specielt med en ovn bygget ind i væggen. Så har vi i gangen også indgang ud til badeværelset. Der er en indbygget bruseniche og badeværelset er generelt renoveret og godt udnyttet.
Til højre fra entréen har vi først stuen. Det er en flot lys stue med en karnap, der ligger op til at man har spisebord der. Rummet er derfor nemt at holde opdelt med stue og spisestue-del.
Til sidst har vi soveværelset, som er et godt stort rum med plads til et klædeskab, skrivebord og en stor seng. Soveværelset vender ud mod baggården.

Til ejendommen er der fælles vaskeri og cykelparkering.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OFO

Pris: 5400 kr./md

Månedlig acconto: 400,-
Indflytning fra: 1. november 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. november 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 84 m²

Månedlig husleje: 5400 ,-

A-conto: 400,-

Depositum: 16200 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center