Kastetvej 29, 1. th, 9000 Aalborg

Lys og god 3-værelses lejlighed i Aalborg vestby

Denne lejlighed er perfekt til dem, der gerne vil have et ekstra værelse.
Lejligheden er bestående af et stort køkken, hvor man har spisebordet ude. Der er installeret opvaskemaskine og der er godt med bordplads. Ved indgangen er der skabe til overtøj og sko. Der er en åbning mellem køkken og stue, hvor man altså har et helt rum til stuen. Det er dejligt, at det kan deles op. Herefter har vi en lille gang, hvor der er indgang til de to værelser. Først har vi badeværelset, hvor man med en brusestang, som sørger for at vand separeres fra resten. Det er en god størrelse med både opbevaring under håndvasken og ved siden af i et skab.
Til højre ude i gangen har vi et soveværelse med indbyggede klædeskabe. Der kan ikke være så meget andet end en dobbeltseng, men så har man værelset til venstre, hvor man kan have et kontor eksempelvis. Det kan også bruges til børneværelse. Fra begge værelser er der udsigt til den flotte grønne gårdhave.

Til ejendommen er der fælles vaskeri, depotrum, cykelparkering og et lille aflukket gårdområde udover den store fælles gårdhave.
Mindre hunde og katte er tilladt.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Leje nr : 1214OOC

Pris: 5500 kr./md

Månedlig acconto: 500,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 70 m²

Månedlig husleje: 5500 ,-

A-conto: 500,-

Depositum: 16500 ,-

Forudbetalt leje: 5500,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center