Kastetvej 27, 1., 9000 Aalborg

Super flot 2-værelses i 2 plan

Lejligheden er bestående af et super fint køkken i en cremet farve og godt med bordplads + opvaskemaskine. Et soveværelse, hvortil der er et badeværelse og indbyggede klædeskabe. Badeværelset er nyere og har en god separat bruseniche. Så har vi en god lys og stor stue med trapper op til den store hems, hvor der er plads til sovende gæster eller kontor. Der er en okay god højde til loftet de fleste steder deroppe.

Der er parkeringsmuligheder til ejendommen.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Pris: 5995 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 15. april 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 15. april 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 79 m²

Månedlig husleje: 5995 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 17985 ,-

Forudbetalt leje: 5995,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center