Juelsparken 8, st. th, 9210 Aalborg SØ

Dejlig 2-værelses lejlighed med altan

Når du træder ind i lejligheden kommer du ind i en fordelingsgang med et lille ekstra rum, hvor der er et bord med nogle skuffer og nogle skabe ovenover samt et klædeskab. Det kan bruges som walk-in closet, men er meget praktisk til brug af afsætning af sko og overtøj m.m. Går du længere ned ad gangen, kommer du ind på badeværelset, som er super dejligt med klinker og separat brus, hvor der ved siden af er gjort klar til vaskesøjle. Derudover er der en god håndvask med god plads omkring sig.
For enden ad gangen er soveværelset. Her er der indbyggede skabe fra gulv til loft med lidt forskellige muligheder. Sengen kan stå som på billedet ind mod væggen, eller også er den lavet sådan, at man kan stille den i midten af rummet og op mod venstre væg.
Går vi ligeud fra soveværelset kommer vi ind i køkken-alrummet, som er et godt stort og lyst rum med nyere køkken. Der er installeret en opvaskemaskine, og der er rigtig godt med skabsplads. Du kan i dette rum vælge nogle store møbler, da der er plads nok til det. Fra køkken-alrummet er der udgang til altanen, som er har en god størrelse og har et lille skur til opbevaring af eventuelle hynder m.m. Fra altanen ser du ud på græsarealer.

Til ejendommen er der tørretumblere i kælderen, depotrum samt gratis parkering til ejendommenes beboere.
Aconto vand er inkluderet i huslejen.

Pris: 6460 kr./md

Månedlig acconto: 600,-
Indflytning fra: 1. februar 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. februar 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 69 m²

Månedlig husleje: 6460 ,-

A-conto: 600,-

Depositum: 19380 ,-

Forudbetalt leje: 6460,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Ja

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Ja

Privacy Preference Center