Ivar Huitfeldts Gade 2, 3. th., 9000 Aalborg

Stor flot 3 værelses i dejlige Vestbyen m. vaske/tørremaskine

Velkommen til denne rummelige 3-værelses lejlighed i hjertet af Aalborg Vestby, beliggende i Ivar Huitfeldts Gade. Denne veludstyrede bolig byder på komfortabelt og moderne byliv med praktiske faciliteter.

Når du træder ind i lejligheden, møder du en dejlig entré/fordelingsgang, der fører dig rundt i boligen. På venstre hånd finder du lejemålets badeværelse, mens det store lyse køkken venter for enden af gangen. Køkkenet er fuldt udstyret med moderne hårde hvidevarer, herunder opvaskemaskine og en praktisk vaske/tørremaskine.

På højre side af gangen åbner indgangen op til de tre værelser/stuer. Lejligheden har en behagelig rumfordeling og lader lyset strømme frit ind, da den ikke er presset op ad andre bygninger. Parketgulve i alle rum, undtagen badeværelset, tilføjer et varmt og stilfuldt præg til boligen.

I kælderen finder du et praktisk depotrum og en cykelkælder, der gør det nemt at opbevare dine ejendele sikkert. Lejligheden imødekommer også behovet for parkering med fri parkering på gaden, dog efter først til mølle-princippet.

Denne skønne lejlighed tillader mindre husdyr efter forudgående aftale. Alt i alt er dette en attraktiv bolig med en ideel beliggenhed og alle bekvemmeligheder for et behageligt byliv i Aalborg Vestby.

OBS!! - Mindre husdyr tilladt efter aftale.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1260SE

Pris: 7140 kr./md

Månedlig acconto: 700,-
Indflytning fra: Snarest muligt

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: Snarest muligt

Antal værelser: 3

Størrelse: 90 m²

Månedlig husleje: 7140 ,-

A-conto: 700,-

Depositum: 21420 ,-

Forudbetalt leje: 7140,-

Husdyr tilladt: Ja

Delevenlig: Ja

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center