Islandsgade 14, 4. th, 9000 Aalborg

Hyggelig og flot 2-værelses lejlighed med hems

Lejligheden er flot med nye gulve, nyt køkken og generelt nyrenoveret. Den er bestående af et stort åbent rum, hvor du har plads til et godt spisebord og et tv-hjørne med en stor sofa. Der kommer godt med lys ind fra vinduerne. I forbindelse med det store stuerum er køkkenet. Det snor sig rundt om et hjørne. Der er godt med skabs og bordplads og der er installeret en opvaskemaskine. Ved siden af køkkenet har vi badeværelset. Det er super fint med flotte fliser og har en brusestang, der adskiller bruseområdet fra resten.
Dernæst har vi soveværelset. Der er et klædeskab i forvejen og man kan sagtens have en almindelig dobbeltseng derinde.
Til slut har vi hemsen. Den går man op på via en stige i stuen. Pga. skrå vægge kan der ikke stå alverden, men man kan sagtens have ting til opbevaring eller have sovende gæster deroppe. Man kan også have en hyggekrog m.m.

Til ejendommen er der depotrum og fælles vaskeri.

Katte er tilladt.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Leje nr : 1214OW

Pris: 5700 kr./md

Månedlig acconto: 800,-
Indflytning fra: 1. september 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. september 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 55 m²

Månedlig husleje: 5700 ,-

A-conto: 800,-

Depositum: 17100 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center