Holbergsgade 1, st. tv, 9000 Aalborg

Stor og nyrenoveret 2-værelses lejlighed

Denne lejlighed er så fantastisk.
Den er nyrenoveret med nyt badeværelse. Lejligheden er bestående af en entré, hvor du som det første kan gå ud på badeværelset. Det er i flotte lyse farver. Dernæst kan man gå ud i køkkenet som er ret stort, så der er godt med bordplads og det er i en fin rødbrun farve. Mellem bagtrappen og køkkenet er der en mellemgang med et lille depotrum.
Går man ligeud fra køkkenet har vi den store stue, der næsten er opdelt. Det er to store rum, hvor man kan have stue i den ene side og spisestue i den anden. Rummet bliver lyst godt op af de store flotte vinduespartier.
Til slut har vi soveværelset. Det rum er også så stort, at man kan have en kæmpe seng, et stort klædeskab og et stort skrivebord eventuelt.

Til ejendommen er der fælles vaskeri.

I Aalborg Vestby har husene karakter. Facaderne rangerer fra slidte murstensværk, næsten det rå New York-look, til nyere lejlighedskomplekser. 

Kvarteret har meget at byde på. Der er aldrig langt til den nærmeste dagligvarebutik, fast food restaurant eller café. Det er også i Aalborg Vestby du finder Friluftsbadet, Vestre Fjordpark og Aalborg Stadion. 

Området er meget populært blandt unge, men det byder på noget for enhver smag. Hvis du er til en morgendukkert eller har du altid et bibliotekskort på dig, er Vestbyen også hjem til Haraldslund. Grønne arealer findes der også i form af både Fjordmarken og Søheltens Have.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1216HLP

Pris: 4615 kr./md

Månedlig acconto: 675,-
Indflytning fra: 1. juni 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. juni 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 81 m²

Månedlig husleje: 4615 ,-

A-conto: 675,-

Depositum: 13845 ,-

Forudbetalt leje: 4615,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center