Hobrovej 764, Svenstrup J.

Tidsbegrænset: Udlejes fra 1. april 2021 - 30 juni 2021.

OBS: Udlejes fra 1. februar 2021 - 30 juni 2021.

Charmerende villa med dejlig stor have placeret midt i Svenstrup

Boligen er velbeliggende lige i Svenstrups hjerte med blot få minutters gang til Svenstrup Skole, fritidsordninger, offentlig transport og indkøb. Der er desuden blot 10 min fra City Syd, som byder på mange shopping muligheder.

Huset er indrettet på 2 fulde etager, fordelt på 142 m2 og fremtræder yderst præsentabelt med flot pudset facade, og en fin garage i samme stil.

I stueetagen modtages du i entéen, her bliver man via en fordelingsgang ledt ind i husets køkken/alrum. Her mødes man af et køkken af et køkken som er i flot stand. Med skabselementer i mørke finér med hvide skuffer og overskabe, og delvis interagerede hårde hvidevarer. Alrummet har god plads til at samle hele familien til en snak om hverdagens gøremål.

Fra køkken/alrum videre ind gennem den elegante dobbelte vitrinedør, her finder man husets stue, som egner sig perfekt til hyggeligt opholdsrum/tv-stue.

Ydermere finder man i stueetagen et gæstetoilet, samt et disponibelt rum, som er muligt at tilgå fra entréen.

På første sal via fordelingsgang har man adgang til 4 gode værelser, hvoraf det ene værelse har en god hems. Det er også på første sal man finder husets moderne og lyde badeværelse, her finder man en dejlig stor bruseniche og fine hvide elementer.

Ude i den store have er der gjort plads til de lange varme sommeraftenener ved husets dejlige terrasse, hvor der er muligt for grille og nyde et glas vin, alt imens børnene leger og spiller fodbold på den store græsplæne. I haven finder man desuden en tilhørende bygning, hvor der er bryggers samt 2 disponible rum, som passer perfekt til personen med en stor hobby.

Her har vi et hus, hvor man virkelig har mulighed for at skabe noget udemiljø, man kan altid finde en plads i solen og den grønne gårdhave giver ekstra dimension til hyggen - kun fantasien sætter grænser.

Pris: 10000 kr./md

Månedlig acconto: Se info
Indflytning fra: 01-02-2021

Detaljer om boligen

Boligtype: villa

Indflytning fra: 01-02-2021

Antal værelser: 5

Størrelse: 142 m²

Månedlig husleje: 10000 ,-

A-conto: Se info

Depositum: 30000 ,-

Forudbetalt leje: ,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Privacy Preference Center