Himmerlandsgade 8, st. th, 9000 Aalborg

Flot 2-værelses lejlighed i øgadekvarteret

Lejligheden er bestående af en entré med udgang til badeværelset. Det er nyrenoveret med super flotte materialer og fliser. Der er lavet en indbygget brusekabine, som er sjælden i ældre lejligheder. Så har vi dernæst køkkenet, som også er renoveret med flot hvidt køkken og mulighed for opvaskemaskine. Der er udsigt til den hyggelige gårdhave fra vinduet. Så har vi soveværelset, hvor der er plads til et stort klædeskab samt en dobbeltseng og lidt ekstra. Dejlig størrelse.
Så har vi til sidst stuen, hvor der er lagt nyt gulv og med sin firkantede form, er stuen super nem at indrette. Også på forskellige måder.

Til ejendommen er der fælles vaskeri, depotrum, cykelparkering samt gårdhave.

Øgadekvarteret i Aalborg ligger op af midtbyen og har en rimelig central placering i byen. Kvarteret er først og fremmest et boligkvarter med charmerende lejligheder - men der er også fastfood-restauranter, dagligvarebutikker og værtshuse. Midt i det hyggelige kvarter ligger en af byens skønne parker: Østre Anlæg. 

Parken giver en pause fra den omliggende by og trafik-larm. Parken er omkranset af træer og høje buske, der giver et idyllisk afbræk. Østre Anlæg er perfekt til en frisk gåtur i det sprøde vintervejr, en picnic en lys sommeraften eller et fint sted at slæbe de tunge bøger eksamens bøger med hen.

Kontakt os for fremvisning på tlf.: 70 60 59 70 eller sms: 30 14 88 06

Lejenr. 1214OFO

Pris: 5400 kr./md

Månedlig acconto: 500,-
Indflytning fra: 1. september 2023

Detaljer om boligen

Boligtype: lejlighed

Indflytning fra: 1. september 2023

Antal værelser: 2

Størrelse: 74 m²

Månedlig husleje: 5400 ,-

A-conto: 500,-

Depositum: 16200 ,-

Forudbetalt leje: 0,-

Husdyr tilladt: Nej

Delevenlig: Nej

Elevator: Nej

Studiebolig: Nej

Parkering: Nej

Møbleret: Nej

Ældrevenlig: Nej

Balkon/Altan: Nej

Vaskemaskine: Nej

Tørretumler: Nej

Opvaskemaskine: Nej

Ladestation: Nej

Privacy Preference Center